Igår såldes vårt gamla hem. Normalt sett brukar ju det innebära att någon tar över ens hem helt enkelt. Man städar ut sitt och lämnar tomt till nya ägaren, som ska bo i samma hem på samma plats.
Vårt liv har sett lite annorlunda ut! När vi har berättat för folk att vi har bott i 2 st ihopbyggda Cramo-bodar eller manskapsbodar bakom bageriet ser många bekymrade ut. Stackars dom som bor i byggbaracker. Jo, ni skulle bara veta! Så för er som aldrig vetat, här kommer bilder på vårt förra hem som vi har trivts något så vansinnigt bra i. Vi har nog bott mer flott än dom flesta och nästan gratis, vilket har gjort det möjligt för oss att spara spara SPARA för detta äventyr vi nu ska iväg på.
IDAG åker vi, om inte nåt sätter käppar i hjulen för oss! Såklart har det i perioder varit frustrerande att bo så nära jobbet och på ett industriområde, vi har ofta inte haft tid att njuta av hur fint vi haft det eftersom vi har jobbat 7 dagar i veckan och normalt 10-12 timmars arbetsdagar MEN den kontrollen vi har haft på företaget är nog få förunnat att ha. Och vi tycker att det är bra att ha kontroll, det har varit vår framgångssaga att alltid ligga på topp oavsett om det handlat om kvalitet på bröd, service, personalvård, kundrelationer eller städning. Men visst har det tagit ut sin rätt med ryggproblem och ångest efter dessa år då vi gett ALLT av oss själva, tömt oss totalt för våra kunders skull och nu var det dags att sluta innan glädjen och kontrollen försvann.


Den tillbyggda “mellandelen” med hall, kyl & frys, garderob och förvaringssystem bakom draperiet.
Den första boden som kom på plats. Här hade vi soffa, tv, liiiitet matbord med barstolar, kök och en säng som lurar längst bort.
Här hade vi ett gym med vikter och crosstrainer, en IR-bastu, jacuzzi, ångdusch och toalett. Lyx!

Igår var det dags att flytta vårt hem till dess nya ägare, klockan 3 inatt gick vi och la oss, gäsp! Lagom när vi kom hem (till husbilen) kom bagarna och började baka kanelbullar dagen till ära.
På morgonen kom först en kranbil och skulle flytta vår container med våra ägodelar till lagerlokalen, men den var för tung! På eftermiddagen kom en ny bil som klarade att lyfta tyngre och vi kunde flytta den, men nu står den bara utanför lagerlokalen pga reparation av porten så idag måste vi se till att få in den och köra dit motorcykeln. Vi ska även lämna in bilen på en bilfirma, städa upp där bodarna stod förut, handla det sista inför avresan, kolla däcktrycket, försöka fixa strulande ljud och larm och sen var det någonting med revisorn…vi skulle åka lunch idag men har precis klivit upp! På lördag morgon måste vi vara i Flensburg så vi har många timmars körning att avklara och att sträck-köra med ångest och ryggvärk är ingen hit…

Allt vi äger och har, förutom husbilen och det vi har stuvat in där.
Nu är det nervöst! Men allting gick SÅ smidigt och bra, men det tog nästan 10 timmar med alla lyft och transporttiden.
Första lyftet!

Det hann att bli mörkt till andra lyftet.
På plats hos den nya ägaren för “montering”.

Men nu är det dags att dra igång med dagens sysslor så att vi kan rulla söderut!

En kommentar till ”Igår gick sista flyttlasset, idag drar vi!!!”

  • Det är så drastiska saker ni sysslar med i erat liv, fast som förälder tycker jag att ni alltid levat tufft o kommer att fortsätta göra det, i mina ögon.
    Tänk vad förväntansfulla ni ska vara inför framtiden. Det är skönt att kunna följa er, på det här viset.
    Ha ett underbart liv på er resa. Och kom hem, när ni vill ha personliga kramar av oss, som saknar er mest.
    Varm kram från pappa o mamma i Stavik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *