Glad Påsk!

Europa, Husbil, Nederländerna, Sverige

Här kommer en påskhälsning från oss med massor av “påskiga” bilder!
Det är så roligt att ni tittar in och läser om vad vi hittar på för äventyr och om vårt vardagsliv. Om någon har missat det, så är vi nu tillbaka i Sverige. Här kommer vi att stanna till hösten, tanken är att rulla söderut i augusti/september igen. Vi har en väldigt grov plan för vad vi ska göra då – men huvudtanken är att spendera någon månad i Tyskland och sedan åka vidare till Spaniens inland. Det går dock inte att övervintra i inlandet utan då får vi lov att flytta oss antingen till kusten (vilket vi inte är särskilt sugna på) eller att åka till Portugal, men där känner vi oss färdiga med allting utom den norra delen som även den är för kall att övervintra i… Så vad ska man hitta på? Kanske segling i Karibien om våra vänner spenderar en säsong till där, kanske island hopping på Kanarieöarna, kanske backpacking i Asien? Vi får se vad som passar in där och då helt enkelt. Vi hinner säkert att få tusen ideér till och ändra oss hundra gånger om innan vi är där 🙂 Fram tills dess tänkte vi försöka att vara turister i vårt eget hemland. Kanske blir det en motorcykeltur eller två till vackra Norge, kanske blir det en vandringsvecka norröver i en vacker nationalpark. Det enda vi är helt säkra på är att vi kommer inte bara att kunna sitta stilla och vi hoppas att vi får se Sverige med helt nya ögon nu när vi har lugnet och tiden till det.

Keukenhof, blomsterbil, nederländerna, holland
Inspiration! Keukenhof, Nederländerna.
påskliljor pingstliljor keukenhof nederländerna
Fält med påskliljor och pingstliljor utanför Voorhout, Nederländerna.
keukenhof påsk
Keukenhof, Nederländerna.
keukenhof, nederländerna, tulpaner
Underbar, “påskig” mix! Keukenhof, Nederländerna.
keukenhof, nederländerna, trädgårdsinspiration
Inspiration! Keukenhof, Nederländerna.
rosor, keukenhof, nederländerna
Keukenhof, Nederländerna.
keukenhof, nederländerna, gula tulpaner
Flytande kaniner i Keukenhof, Nederländerna.
keukenhof, nederländerna, blomsterbil, påskliljor
Keukenhof, Nederländerna.
påskliljor, pingstliljor, keukenhof
Keukenhof, Nederländerna.
keukenhof, tulpaner
“Tittut” Keukenhof, Nederländerna.
keukenhof, påskliljor, pingstliljor
Keukenhof, Nederländerna.
carthago, husbil, glad påsk, vitsippor
Glad Påsk från vår husbil!

2 thoughts on “Glad Påsk!

  1. Turista i sitt eget land borde fler göra. Det finns så mycket fint att se där på sommaren. Jag har ju haft turen att bo både i norra,östra,västra och södra delen. Kan intyga att det finns många pärlor överallt. Sedan tycker jag att ni ska följa magkänslan och verkligen se er om i världen när ni kan det. Kanelbullar i karibien kanske skulle bli en hit? :)Ha en fortsatt fin sommar och fortsätt att skriva.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *