Montrésor, frankrike, frankrikes vackraste by, slottet i Montrésor, Château Montrésor

Frankrikes vackraste by?

Europa, Frankrike, Plåtis

Montrésor sägs åtminstone vara en av de vackraste byarna i Frankrike. Visst är det en liten och “gullig” by. Ingenting känns tillgjort eller tillrättalagt förutom vid Balcons de L’indrois. Det är även där det är som vackrast. Några broar över floden som passerar genom byn utgör ett vackert promenadstråk. Vi följer de ritade salamandrarna på marken för att hitta dit. Vi stannar till här under vår resa söderut med siktet inställt på Pyrenéerna. Vi sprang på ett valnötsträd, det har vi aldrig sett förut så det var lite roligt. Så snart vi var färdiga med besöket i byn rullade vi vidare ut på Frankrikes landsbygd.

Montrésor, frankrike, frankrikes vackraste by, slottet i Montrésor, Château Montrésor, Balcons de L'indrois
Montrésor, frankrike, frankrikes vackraste by, slottet i Montrésor, Château Montrésor, Balcons de L'indrois
Montrésor, frankrike, frankrikes vackraste by, slottet i Montrésor, Château Montrésor, Balcons de L'indrois

2 thoughts on “Frankrikes vackraste by?

  1. Hej Tina och Bengt!
    Fantastiska miljöer ni reser genom,(känner ett liiitet sting av avundsjuka)
    Hur går det med downsizing i vardagen? Bamsebuss vs.plåtis?
    Med vänlig hälsning, Jocke & Cathy Åkersberga

    1. Hej på er! Ja, det är inte klokt vad vi får se och göra. Fantastiskt! Förstår er avundsjuka, vi har också varit på den sidan läääänge innan vi gav oss ut 🙂 Imorgon bitti kommer ett inlägg om just husbil vs plåtis, så dyk tillbaka in här då. Ha det fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *