Ricote dalen, Valle de Ricote, vacker väg, spanien

Genom Ricote dalen mot SPA!

Europa, Murcia, Plåtis, Spanien

Igår åkte vi igenom den vackra Ricote dalen som sträcker sig från Cieza till Archena. Det är en dal full med odlingar. Mestadels citroner, apelsiner och oliver men även de lite mer exotiska frukterna persika och aprikos. Det är en vacker väg att åka även om delar av den är i kurvigaste och trängsta laget för att kunna njuta fullt ut av vyerna. Det blir stort fokus på att ratta rätt, så att säga. Men åter till nutid. Idag har vi spenderat halva dagen på ett SPA, Balneario de Archena. Vi var här förra året, nästan exakt på årsdagen knatar vi tillbaka in i vimlet av pooler.
HÄR kan ni se bilder av det fina badhuset. Idag betalade vi 750:- totalt, eftersom vi också hyrde badlakan.
Badmössa och lås hade vi kvar sen förra året och dessutom gick vi på en lördag då så det blev dyrare och mer folk att trängas med än idag. Och jäklar vad rena vi är nu!!! Bor gör vi på den kostnadsfria ställplatsen på 10 minuters gångavstånd till spa:t. Tror ni att vi blev chockade av alla svenska bilar här?! Under hela resan har vi sett en svensk bil i Normandiet och en i Léon. Men här är vi nog 6 svenska bilar på rad. Förresten känns det märkligt att vara tillbaka på en plats vi redan besökt. Märkligt med bekanta saker och inte bara nya.