solnedgång, plåtis genom spanien

Vi vill se fler solnedgångar.

Okategoriserat

En solnedgång är aldrig fel. Tänk att få bo vid havet och se solen gå ner varje kväll. Det är en tanke som vi ofta återkommit till och nu tänkte vi slå slag i saken! Vi ska köpa hus på Gotland!

Resandet lägger vi på hyllan ett tag framöver!

Livet är väl en resa i sig?

Så vi hoppas att ni som läser vill fortsätta att följa oss i vår nya vardag när vi lägger resandet på hyllan för en helt annan sorts resa. Vi kommer inte att sälja plåtisen bara för att vi ska köpa ett hus på Gotland.
Vi ser fram emot framtida resor med den, både inom och utanför Sverige.

Det började snabbt att klia i våra fingrar nu när Coronaviruset har lamslagit hela världen.
Vad sjutton ska vi göra här i vår 6,4 m bil? Så roligt är det ju inte att sitta av dagarna, särskilt innan vårvädret och försommaren har kommit. Och vem vet hur länge detta virus ska hålla i sig? Vi tror inte att vi kommer att kunna ge oss ut i världen förrän nästa vår/sommar. Idén om att köpa ett litet hus på Gotland slog oss som en blixt från klar himmel. Bengt har alltid älskat Gotland efter alla sommarsemestrar där under uppväxten. Även Tina gillar Gotland och särskilt landskapet (dessutom finns hennes favorit te butik i Visby). Att valet föll på Gotland var alltså inte direkt otippat för oss och säkert inte för er som känner oss lite bättre heller.

Tanken är köpa ett litet renoveringsobjekt som vi kan snickra och fixa med tills världen har stabiliserat sig igen. Dessutom känner vi att det vore skönt att ha en fast punkt att landa på mellan resorna. Vi märker ju också hur utsatta vi blir när vi inte har ett ordentligt boende under tiden vi spenderar i Sverige. Vi hamnar liksom mellan stolarna på något sätt. Genom att ha en fast punkt på Gotland så kommer vi att få det bästa av två världar. Vår/sommar/höst spenderar vi i Sverige och på Gotland och vintermånaderna sticker vi iväg till varmare breddgrader.

Vi har spanat in ett hus som vi hoppas kunna lägga vantarna på, men vågar inte visa upp det här förrän affären är klar.

April, april….?

3 thoughts on “Vi vill se fler solnedgångar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *